fighten i mastermind

ja nu äklockan nästan kvart över två och min rumpa har landat i tobias säng där jag nu sitter klistrad vid datan. Nu ska vi pussas. peaceout

kampen om rättvisa

idag åker min far iväg igen. idag är sista innebandyträningen (vi bestämmde oss att ha en till). Idag är det måndag. Nu har jag bara hela veckan att klara av, sen äre lovlovlovlov!


i en match mot livet förlorar jag

mina dagar har spenderats med älskling då vi har firat 3 månader. Eller firat och firat. Vi har sovit sedan i fredags. I fredags umgicks jag även med johanna lite, så det är drför jag har haft dlig uppdatering. Jag har inte orkar suttit mig still en stund och skriva, men jag ska som många gånger försöka bli bättre på det. Men det kommer jag väl antagligen inte bli. Idag har man ställt fram klockan en timme tll sommartid. WIHO, sommarn närmar sig med stora steg! Idag har vi även match mot tanterna, det sista vi gör med innebandylaget. Det känns lite sorligt, men vi träffas ju endå. Man träffar ju folk i skolan och allt så. På tal om skola, imorgon börjar den. Men jag har mycket att ta igen då jag bara har gått en vecka på riktigt i skolan på jätte länge. Jag har vart sjuk till och från. Men jag har försökt att jobbat hemma och så. Nu ska jag sluta. peaceout

gg

jag har sett solen med inte mina för gammla ögon.

Idag fick vi sluta tidigt på praoen så jag hann med 2 bussen, det var som ganska vanligt. Jag har somnat nästan klockan åtta varje kväll då jag är heltoch hållet slutkörd. Lekislärare är nog inte min grej. Nu har min hals vart konstig i mer än en månad, jag har ont i min fot och ingen kondition. Ett glad sak är att jag otroligt nog inte har haft jeans på hela veckan, ni som kanske brukar läsa min blogg vet att jag älskar det! Men denna vecka har jag tagit mig själv kragen verkligen.

När jag anlände till mitt och familjens hus så far jag in och åt sen var jag lika snabb ut igen och tog lite bilder. Jag som inte har någon så jätte bra kamera fick kanske inte sådanna jätte bra, men dom duger tycker jag. Alltså kvalitén. Nu sitter jag här med cola, allstå inge bra och i tankarna far bara tankar om att det faktiskt är sista innebandyträningen idag, men jag måste hålla igång endå. Det ska inte bli så roligt att sluta innebandyn nu, men vi gick från serien med en vinst, Jag gjorde ett mål och dansa tacodansen. Det var lycklig stund det. Men den börjar efter sommarn igen, det är bara att hålla igång tills dess. Iallafall till maj då zonträningarna börjar. I maj fyller även jag år och ska ta moppekort. Mamma ska ringa imorgon så jag kommer få ta det direkt jag fyller sen, skönt. Moppebilen here i come alltså! haha. Imorgon kommer jag nog inte skriva för jag ska hem till tobias och sova där, och på lördag har vi vart tillsammans i 3 underbara månader! peaceout

f
km

jag vet inte hur det är att vara döende för att leva

Jag är tillbaka från sälen och har påbörjat min prao.
I hörlurarna går Magnus uggla och tankar.
I sälen var det skönt, en hel vecka utan allt. Bara kärleken var med.
Jag gjorde några sköna vurpor och skrattade mycket. Jag var överlycklig och tänkte inte på någonting. Inte mer än att jag nu faktiskt nästan kunde åka slalom. Mina störtsta missar är väl att fastna i liften, men det skrattet bjöd jag cecilia på. Så kan det gå säger jag. En hel vecka gick fort, jag hade helst flyttat dit. Jag hade helst glömt bört det mesta här hemma och stannat. Men drömmar får man ha. Jag kom hem i Söndags och låg hela dagen bara. Jag mådde allt utom bra.
Jag har även börjat praoen, jag är på lekis/fritids. Och småungarna är dom sötaste i världen och jag är glad att jag valde att vara där med johanna. Imorgon ska vi hålla i en gympalektion och leka lekar. Jag har också vart rastvakt, hihi.
Jag har också tränat och fått lapp om zon som börjar i maj, jag måste ut och springa nu. På riktigt.
I mina lurar och öron hörs magnus uggla. Och att jag tycker att det är så jävla skönt att vara utan vissa personer. rent ut sagt. Jag har mycket plugg att göra nu, men det ska nog gå. Jag ska inte ta eran tid mer.

fd


läs inte om du ska klaga. du gillar det du tar dig tid med, nolla.

Sälen, slalom, sol, snö. Fyrdubbla s

Idag försvinner jag i en hel jävla skön vecka med älskling och hans familj till sälen!
kameran är med. Mobilen är med. Mp3;n är med. Pengar är med. Siv och kudde ska med nu!

Matte hit och matte dit

mtteprovet idag gick sådär. Nu ska jag packa och koll på rallybrudar. Sen innebandy!
Skrev jag att ag hr fått nya termosar och jacka ? Ett par cerisa termosar och svart jacka. LYCKLG KOTTE.peaceout.

händelsen

Mina dagar, har flugit förbi. Jag har vart hemma. Hamnat efter i skolan. Försökt plugga ikapp. Fått reda på att jag får följa med älskling med familj till sälen. Ny mobil. Sovit med bästa. Vart glad som satan. Nu ska jag plugga obo'y.

Hörs! peaceout


-

"Frågar mig själv
om det aldrig kommer ta slut
önskar jag kunde läsa sista sidan
slå ihop pärmen och ställa tillbaka
historien om mitt liv i bokhyllan
och bara ta fram och kunna se tillbaka
när det passar mig

men jag lever med det förflutna
närvarande i varje steg
varje andetag andaas
kvarglömd ångest
som borde ha hämtats
för länge sen

och jag vet att du
sover utan att drömma
medan jag vrider mig i plågor
av rädsla
för att du ska stå utanför min dörr

låser om mig
stänger in
i ett desperat försök att
låsa ute alla minnen"


In move, In school

hallå hallå, sitter just nu i virsboskolans datasal och löjlar mig. Eller ja löjlar och löjlar det vet jag inte riktigt. Tänkte att det kanske kan vara liet kul att skriva lite. Vi har presic haft musik och vi spelade keyboard, det gick väl sådär. Jag och taktkänsla passar ju inte riktigt ihop som alla vet. Idag så kommer jag stanna hemma hos johanna och bara mysa, sen ska vi ner på samlingen för hon ska ju vara med på matchen. Jag tänkte hejja på riktigt mycket, eller ja. Hoppas väl alltid på vinst. Efter så kanske jag bloggar lite eller så. Vi får se. Jag kanske inte orkar. Jag är helt slut fast klockan inte ens är 11. Och jag slutar runt halv 4 idag, kan ingen bara komma med ett luftskepp och ta mig härifrån? Men på lunchen får jag iaf träffa min tobias. Så ska vi fixa färdigt med praoen som ska vara inne idag. Det bli nog dagis eller 6-årsgruppen för mig och johanna. Haha, lappen ska ju vara inne idag så vi måste fixa. Hoppas det löser sig. Vi ses! peaceout

Jag kanske ska ta och svälja klumpen
och gå vidare, även om det är det omöjliga

Vasaloppet 09.

Ja, slut på mina rackarns hello nu då. Haha. Det har jag nu hållt på med ett x antal månader men nu är det slut med det. Idag är det söndag, sista dagen på lovet. Sista dagen på härligheten. Sista dagen i frihet. Den har sett ut ungefär såhär. Tårta, tårta, tårta. Eftersom det var apans fördelsedag så får man äta en massa tårta också, men för mig är det tredje dagen irad och det går fortfarande ingen nöd. Men jag vill inte att dagen ska ta slut endå. För imorgon kommer det inte vara söndag, det kommer inte vara lov. Jag kommer inte vara fri längre. Det känns verkligen inte bra men endåså är jag lite glad, presic som jullovet så tog jag ganska bra vara på lovet och gjorde saker. Fast jag kanske egentligen skulle behövt vara hemma och vilat upp mig och kanske pluggat lite utav all den matte jag kommer få plugga med inatt.
Imrgon är det måndag. Jag kommer troligtvis vara död färdig för att hoppa i graven innan skolan är slut, men istället för att åka hem med den vanliga bussen kommer jag följa med johannis hem. Det ska bli skönt, jag gillar att vara hemma hos henne då det nästan känns som jag är hemma, dock är deras trappa lite läskig. Jag är lite smått rädd för att ramla ner för den och inte är jag bra på att dra upp madrasser för den. Men att vara med johanna ska bli jätte kul faktiskt. Jag har inte vart med henne på ett tag. Ska försöka ta med mig kameran. Imorgon ska även praolappen in, och vi har fortfarande inget ställa att vara på, bra jobbat säger jag bara. Men vi hoppas, eller iaf jag att vi kommer kunna vara på dagis. Om ingen annan är där vill säga, då får vi väl snabbt hitta och tacka ja till nästan vad som helst. Jag tycker att det kan bli trevligt att vara på ett dagis, fast jag måste fjäska ganska mycket för att barn ens ska gilla och tycka om mig. Leo och Ella var här idag. Med dom fjäskade jag lite med att ta fram kameran och godsedjur. Det funkade fast jag blev kallas "bajskotte" av Leo. Det kanske är en smäll jag får ta, men ingen utav dom började iallfall gråta och spang skrikandes till mamma över att ett monster hade rört dom, det lättade. Jag fick tilloch med Leo i knät! Ja, jag är ju lite stolt.
Imorse hade jag ställt klockan på 7 för att kolla starten på vasaloppet. Men eftersom jag var så sjukt trött somnade jag om och sov faktiskt till klockan halv 9. Sen dess tittade jag på det och kollade in vinnarna med mera. Det är ganska trevligt, jag kommer ihåg för något år sedan när vi alltid bunkra upp med frukost framför tv;n då min far brukade vara med. Det är han dock inte längre.
Jag inskaffade en ny bok också. Tror den hette "14 år och till salu" eller något, kommer inte ihåg nu.
Nej nu tror jag faktiskt jag ska försöka spela lite sims som jag nu är mästare på och kan tilloch med pengar fusket, jag vet. Men att bygga huset är ju det roliga. Tycker iallafall jag.
Snart fyller jag 15 och önskar mig en rosa retro moppe i födelsedagspresent. peaceout
mopppee!


det är klart men inte över

RSS 2.0