hello födelsedag.

k
Vad är det för nån dag?
Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen valig dag, för det är tobias fördelsedag.
HURRA HURRA HURRA!

Ja, idag är det den 28 Februari och jag vaknade imorse hos familjen G och brevid min sötnos. Jag kände redan innan att det luktade fördelsedag och tårta och trevliga folk. Men också att vi nu har vart tillsammans i två härliga månader. Ja, visst går tiden fort, 2 månader. SWICH har det bara sagt och jag et inte vart jag har vart under tiden, fångad i en dröm kanske. Vem vet. Jag tror jag fortfarande är i en. Har ätit tårta hela morgonen och bara vart trevlig tills jag åkte hem vid två då han hade match. Nu är jag inne på stora datan bara för att fixa bort min mapp då jag inte alls har någon annvändning för den. Jag fick även ett paket av han trots att det inte var min fördelsedag än på länge. Det var den lila/vit randiga tröjan från mq's herr. Kanske fixar bild, men den är så sjukt in i bomben snygg! Enligt mig iallafall. Jag har även upptäckt en ny liten söt läsare vid namn johanna. När jag nu luktar så känner jag längtan, för jag ska inte vara med någon annan än henne på måndag. Måndag. Då är lovet slut. Och jag kommer tillbaka till skolan där jag inte vart på två jätte sköna veckor, eller ja. En mest, eftersom jag var sjuk den första. Men jag invigde lovet ganska trevligt med en kväll med folk hos johanna. Det blev jag glad av. Bilden är jag lite utav en smygfotare med men det är tagen idag. När jag är klar och så tror jag nästan jag ska bli som 3år på nytt och spela Sims, hhah. Jag kan ju även erkänna att jag har saknat iess lite, men bara pyttepytte ute i kanten. Typ. Snart fyller jag 15. inte länge kvar till maj. Nej nu ska jag sluta ta eran tid. peaceout.

Jag vill kunna säga att jag vill
utav att bli tvingad.
Jag vill känna att jag lyckats
utan att få pris.
Jag vill kunna berätta
utan att någon får veta.
Jag vill fånga min dröm
utan hjälp.

hello pankakes

hejsan hoppsan lillebror, eller vad det nu är dom säger i karlsson.Jag är fortfarande kva hos familjen G. Men under morgonen har vi hunnit vart ute på promenad och spelat super mario, på det gammlaste nitendot (8bitars). Jag klarade av en bana, sen fick storasyster komma och hjälpa oss. Jag kommer som det ser ut att vara kvar här hela dagen lång för att sen följa med och kollla på träningen, jag som fortfarande äter tabbletter får inte träna. Börjar igen på måndag. På måndag då även skolan börjar, usch jag vill inte tillbaka. Jag mår så himla bra när det är lov. Men någon ny mobil har jag och kommer nog inte hinna få, men så kan det vara. Imorgon kommer nog tobias följa med till stan för johanna tydligen inte kunde, vet inte varför. Men har iaf sällskap så jag slipper åka själv, det känns mer än underbart! Idag ska vi nog även äta pannkakor, skoja inte så gott. Känner att idag har jag skivit ganska ointressanta saker, men endå. Jag har även här hemma fått titeln som bästa kortspelare, eller ja. Jag utsedde mig själv till det. Dock tror jag inte jag får den i varken super mario eller ankskjutning. Men så är det mina vänner. Igår på hockeyn höll jag samt mina fötter som var blåa som is, frysa sönder! Men mackorna och obo'yen var goda. Det blev en trevlig kväll med 10000 bilder, haha. Jag hade tobias kamera och knäppte ett x antal.  Nej nu ska jag kila och pussa han när han kommer upp igen, om han vill ha en puss vill säga. För det vill jag mer än gärna ha! Peaceout

Det känns som jag står i ett rum fullt med folk och skriker.
Men ingen ser, ingen hör, ingen reagerar.

hello skidor

jag meddelar från högsta basen, eller ja. Jag är på övervåningen hemma hos familjen g. Medans jag har snott datan och sitter och skriver lite snabbt bara så sitter tobias och försöker fixa någon skarv till tv;n. Jag vet inte riktigt, jag är inte så där jätte bra och lyssnade inte så där jätte mycket när det handlade om kopping i skolan, fast jag gjorde allt för mig och kine, haha. Idag, lite senare så ska jag upp och kolla på hockey, vet inte riktigt alla som ska vara med men jag vet att jag ska hjälpa obias mor med att göra mackor och obo'y åt alla och så kommer min käre johanna upp och hjälper. Det var snällt utav henne att hon kan, så ska vi snacka lite om stan och sånt, jag måste ju hinna in innan lördag. Men nej nu ska jag väl inte sitta här mer utan gå och kramas lite för nu är det färdigtfixat här! peaceout

"jag är glad när du är glad"

hello hunniebunnie

hejsan. I det tomma lilla huset ute på landet sitter en flicka i köket. Ja jag pratar om mig, hihi.
Nej men helt seriöst, vad bor jag i för by. Alla mina nära och kära bor mins två mil bort, det betyder två mil ifrån all min kärlek, två mil från lycka, två mil från mitt liv. Ungfär så känns det just nu. Och det känns allt utom bra. Och min så kallade budget igen håller inte för sånt. Tur jag har en säll mor som köper tågkort till mig. Det är tur. För dagar som idag kommer det komma så väl till användning, för jag ska hem till min hunniebunnie. Vid andra namn Tobias.
Men ack. Man ska inte ropa hej förän man har kommit över bäcken! Jag måste hinna göra mig klar och allting nu på en timme! Det hinner jag kanske. Jo. hiih. Jag blir troligtvis kvar där över natten. Kanske snor hans data och skrivet lite?
-Nja jag vet inte.

Men nu säger jag en gång för alla, ha ett bra lov! peaceout


Som snön faller till marken.

går mitt liv isär.

Du trampar på mig.

Jag är markliggandes.


hello weirdo

När man kanske är lite sliten efter en dag. Ja eller bara rent allmännt trött kan det gå som det går. Och för oss gör det det!
Jag visste inte att det fanns en sport som hette skicross eller vad den nu hette. Men sverige va med i den och förlorade, knepigt.. Jag har under dagen sett till att bli mästare på tecken3 med eddy. Nu slår jag nästan kinesen, deni.
Jag har också insett att det är Tisdag, halva mitt lov har gått!! Vad ska jag ta mig till, jo jag ska utnyttja alla stunder in i det sista. Jag har även skrivit dag. Jag sitter och knåprar i ett block. Ganska befriande, om handen bara ville skriva alltså. Men då kan det gå när inte haspen är på, det är bara att försöka igen. Right? Ja ni får väl tycka som ni vill.
Snart ska jag väl sova som ett litet barn med mardrömmar, alltså ingenting. Sömnlös som inatt känns det som.
Tills huvet dör kl 4, kommer jag klara det?
Jaja, nog om allt nu. Bilderna är på mig&iess lagom roliga. peaceout

dd
ddd
ddf
fdc


Försök tänka, försök le.
låt ingen se din smärta du själv inte vill se.

Hello phone

hallå igen,nu sitter jag snabbt vid jessicas data bara för att kika lite på mobiler. Jag ska ju köpa ny. Men helst under tusen lappen då jag inte har någon annan budget, okej jag har ingen så kallade budget. Ska fråga pappsen om vi ska in idag eller imorgon, jag ska ju köpa present också. Sen ska jag och johanna in också någon dag, kommer väl antagligen inte ha så mycket pengar men det är bara en sak jag ska ha.. Vad händer idag?
Alla mina käre vänner ät typ i romme och åker skidor, jag som aldrig ens har stått på ett par slalom valde att inte hänga med då jag inte vill bryta tre ben och en nacke. Men någon gång måste ju vara den första, men min första gång kommer sen! Det är fy bubblans mycket snö ute nu, i lilla Ramnäs. Och jag är så jäklarns trött på det och vill bara ha sommar, sol och bad nu. Nej, nu börjar msnkontakter skriva till jessica och jag ska äta frulle.
Jag var vaken till kl 4 så sov till ganska sent, peaceout


jag vill vara den luften du andas.
jag vill kunna förtjäna att vara den.
jag vill inte andas luft jag aldrig förtjänat.

hello tomorrow

Och så var det första dagen på lovet. Min dag såg ut exakt såhär. Tobias, tvspel som var tecken3.
Jag ska nog in med pappa i veckan och inhandla en ny mobil, skoj. Fast jag vill ha en rosa igen, jag är så fäst vid min. Men sjka bara köpa någon billig.. Och så ska jag köpa present till tobi :)
Han fyller hela 17 på lördag och då har vi även vart tillsammans i 2 månader.
Inte så mycket för vissa men för mig är det det. Har aldrig vart såhär glad förut så.
Sitter egentligen bara och väntar på att jess ska komma och baka, jag skulle bara sitta här om sällskap lovade jag men nu börjr jag fundera på om jag verkligen orkar det. jag vill faktist nästan bara upp, lägga mig i sängen och spela hihi. Nu är ag frisk igen en jag får fortfarande inte träna eftersom jag äter medusin. Och som vanligt på våra träningar så är frånvaron hög.

Sa jag att vi hade lov?
Det jag har planerat dessa dagar just nu är:
Va med Jenny och Johanna.
Stan (mobil&present)
Spöa dennis på gh.
Va med tobias.
Vara ute i snön. hihi
Nej nu vet jag inte, jag ska nog upp ochspela lite, läsa lte bok. Kanske skriva några rader. peaceout

Allting har ett slut.
Som boken, den slutar inte alltid lyckligt.
Som låten, slutar när man bara vill ha mer.
Som livet, slutar när allt börjar klarna.
Jag vet då inte det än, men jag kan misstänka det.
Jag tror även att det är då man förstår varför man är född.
Vad jag hade att ge livet. Men livet är nog även lite likt en låt.
Vissa toner klarar man galant och kan nästan skrika så bra det går.
Sen finns det toner som man kanske behöver en hjälpande hand
med för att klara av. Jag sjunger inge vidare. /isabellalindqvist

hello, bye. No more!

ja som jag sagt tidigare, har jag ju vart och skrivit på devote i ja. Ett halvår? Nej jag ve faktiskt inte. Men ikke. Jag tänker börja skriva här igen, jag kan inte sluta. Känns som det är både lättare och bättre här. Visst jag kanske inte kan ha alla mina "outfits" i rullande band på sidan, men vet ni? Jag tor jag kan ta den smällen. Det kanske också är lättare att lägga ut bilder där. Vet ni igen? Jag har för tillfället tappat bort min kamera så jag kan inte lägga ut några. hihi. Just nu är det Jeff Buckley med hallelujah i mina högtalare, där håkan nästan har hörts hela dagen. Jess som redan är i stan och köar till han som börjar kl 7 har ju vart hemma och värma upp måste man! Jag undrar dock hur många flicker med 4 lager smink och osynliga läppar som också är där och skriker sen, en siffra jag kanske inte kommer få. Ganska synd..
Laget är på match och eftersom jag går på pencelin som jag inte vet hur man stavar så fick jag inte hänga med. Eller jo jag fick men min käre mor sa att jag inte skulle orka efter att apan sagt att hon såg fram emot att åka själv. Men vad gör det? Älskling kommer efter så det gör faktiskt ingenting. Jag har städat hela dagen idag och nu luktar det citron i hela mitt rum, kanske inte jätte god doft men den är fräsh! Har hunnit smita in och duscha, bädda sängen och ja allt är rent som är i mitt rum nu. Eller ja, kanske inte undet tangenterna...

Pappa hojtar att köttbullarna är klara! peaceout


hello again

funderar på att börja blogga här igen, är faktiskt väldigt taggad, men får se..

RSS 2.0